logo

WWW Vaučer

Naziv projekta: Izrada i unaprjeđenje Mobendo poslovne web stranice
Kratki opis projekta: Tvrtka Mobendo d.o.o. izradila je poslovnu web stranicu namijenjenu domaćim trenutnim i budućim partnerima i korisnicima s ciljem bolje informiranosti korisnika o proizvodima i usluge tvrtke Mobendo. Stranica je optimizirana za pristup na svim platformama. Poslovna web stranica će omogućiti korisnicima jednostavan način dolaska do ključnih informacija, a tvrtki Mobendo povećanu vidljivost, snažniju poziciju na tržištu i veću konkurentnost, a sve uz efikasniju dvosmjernu komunikaciju s postojećim i budućim korisnicima te partnerima.
Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Povećanje vidljivosti i jačanja tržišne pozicije tvrtke.
Ukupna vrijednost projekta: 140.000,00 kn, iznos koji sufinancira EU: 98.000,00 kn
Razdoblje provedbe projekta: 02.2019. - 05.2019.
Kontakt osoba za više informacija: Andrej Radinger (mobendo@mobendo.hr)

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

www.strukturnifondovi.hr
Operativni program konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

logo

O Mobendu

Više o timu koji stoji iza branda

Mi smo tim eksperata mobilnih tehnologija specijaliziranih za pružanje mobilnih i web prilagođenih rješenja našim klijentima. Imamo snažne tehničke kompetencije i stručni tim konzultanata, dizajnera i programera. Naš je cilj pružiti "bilo gdje i bilo kada" pristup poslovnim podacima klijenta.

U potpunosti smo predani isporuci visokokvalitetnih korisničkih rješenja, tako da svaki klijent i svaki posao imaju individualan pristup.

Naš asortiman usluga uključuje sve aspekte životnog ciklusa projekta: analizu poslovanja i prikupljanje zahtjeva, arhitekturu rješenja, dizajn korisničkog iskustva / korisničkog sučelja, razvoj, testiranje, implementaciju i podršku.

Ključne kompetencije

Tijekom više od 11 godina postojanja bili smo uključeni u projekte koji se bave mnogim područjima IT-a, međutim, najbolji rezultati koje smo postigli leže u sljedećim domenama:

Naš asortiman usluga uključuje sve aspekte životnog ciklusa projekta:

PRETHODNO

Naslovnica

SLJEDEĆE

Usluge razvoja